Продукти - BEHR THERMOT-TRONIKBEHR THERMOT-TRONIK               BEHR THERMOT-TRONIK
http://www.behrthermottronik.de

BEHR Thermot-tronik- Световно известна фирма, произвеждаща системи за интелигентен температурен контрол за автомобилните и индустриалните технологии.
 
Продуктовата гама на фирмата включва: термостати–монолитни с кожух; термостати-контролирани по електронен път; регулатори за температура на маслото; втулки за термостати и др. Фирмата произвежда също термодатчици и температурни релета за оптимален контрол на охлаждащата система.

BEHR Thermot-tronik е разработила комплексни модули от най – съвременен тип, които задоволяват изискванията към компонентите от гледна точка на консумация или за температурен контрол, осигуряващ комфорт при относително ниски разходи и които могат по желание на клиента да се оборудват с електронни компоненти за управление на температурата и събиране на данни, които работят независимо от електрозахранването, благодарение на характеристиките на wax-елементите, осигуряващи безопасност при отпадане на електрозахранването.

Познаване на правилата, прогресивно мислене и инновативност- това са силните лостове на фирмата, които тя предоставя на своите потребители и с които постига по-висока експлоатационна ефективност, по-ниска консумация, по-ниско износване и снижени вредни емисии. Компанията инвестира 6% от годишния си оборот в проекти, свързани с проучване и развитие.
 


<< Обратно