Продукти - GOMETGOMET               GOMET
http://www.gomet.it

Италианска компания, специализирана в производството на каучукови, термопластични и полиуретанови продукти , предназначени за автомобилната индустрия. Създадена през 1975 г, компанията Gomet е достигнала до лидерска позиция като доставчик на комплексни гумени части и възли за автомобилната индустрия чрез комбиниране на нови идеи със съвременни производствени технологии, съчетани с ангажимент по обслужването и отговорност.

Високото качество на Gomet-продуктите се дължи на внимателното подбиране на суровините, които се доставят от сертифицирани доставчици, с доказан дългогодишен професионален опит. Качеството се постига чрез добро управление и технологично обновяване на машини и съоръжения, които са последната дума на техниката.

Програмата за непрекъснато подобряване на изделията и притежаването на инвентар от над 1000 инструмента с различни профили дава възможност на Gomet да произвежда маншони за карета , маншони за рейки и прахоуловители за амортисьори за почти всички модели леки автомобили , произведени в Европа, Япония и САЩ.

Широката гама от гумено-металните части на Gomet обхващат най-важните марки и модели на моторни превозни средства. Гумено-металните части/ тампони за двигателя, тампони за опорите, лагери за амортисьорите, фланци за карбуратор/ омекотяват вибрациите и компенсират изместванията в механичните части при движение с гаранция за безшумна работа и високо ниво на надеждност.
 


<< Обратно