За насФирма „АУТОСТАР” ООД е основана през 2000 г. с предмет на дейност внос и дистрибуция на резервни части и смазочни масла за леки и лекотоварни автомобили. Фирмата предлага на едро и дребно пълна гама на резервни части за всички марки европейски автомобили, произведени по съвременни технологии и съобразени със световните стандарти на качество.

В резултат на усилената работа на фирмата през тези години и поставянето на акцент върху високото качество и приемливите цени на предлаганите продукти станаха достъпни на българския пазар и се популяризираха водещи световноизвестни търговски марки като MEYLE, HENGST, DAYCO, BOSCH, TEXTAR, ELRING, KOLBENSCHMIDT, PIERBURG, IPD, BEHR, MINTEX, FAE, SASIC, OCAP, ASHIKA, AL-KO, DOLZ, GSP, TOPRAN, SCT, GOMET, SIDAT, BMW, GM, WESTLAKE, VAN WEZEL, INTERNATIONAL, LORO.

Изградената мрежа от магазини и складова база в София, обслужвани от висококвалифициран млад екип и използуването на съвременен софтуер съкращават времето на обслужване на клиента и осигуряват точните доставки на стоките.
 
Стратегията на АУТОСТАР е да подобрява асортимента на предлаганите продукти и услуги чрез намиране на нови партньори от автомобилната индустрия и разширяване мрежата от магазини и складове.

След седемгодишна активна работа на българския пазар АУТОСТАР се установи като стабилна, постоянно развиваща се компания с амбицията да бъде един от най-добрите доставчици на резервни части на Българския пазар, което означава високо качество, конкурентни цени и безупречно обслужване.